Web razvoj


U Zero-codu gradimo 'custom' web aplikacije i web stranice s naglaskom na što bržem stavljanju vašeg proizvoda na tržište. U mogućnosti smo Vam isporučiti digitalni proizvod za 4-6 tjedni. Vrijeme razvoja ovisi o veličini projekta. Ali uvjeravamo da ćete svoj proizvod dobiti na vrijeme o kojem smo se dogovorili.

TehnologijeU Zero-codu radimo sa frontend i backend tehnologijama. Koristimo najbolje tehnologije i programske jezike koji odgovaraju vašim poslovnim potrebama.

Frontend

Gradimo sučelje sa najmodernijim tehnologijama. Koristimo React, JavaScript, Html, Css. Također koristimo cms sustav WordPressa (php) za izradu aplikacija ili jednostavnih web stranica.

#react, #javascript, #css, #c#, #WordPress, #php

Backend

Koristit ćemo programski jezik prilagođeni vašoj poslovnoj strategiji i potrebama ciljne publike. Korištenje MySql, Sql baze podataka ili noSql baze podataka poput MongoDb. Za izradu aplikacija u stvarnom vremenu koristimo Firebase (Google). Za backend koristimo Node.js (JavaScript) i Microsoft C # framework.

#firebase, #sql, #mongodb, #mysql, #c#, #nodejs

Primjeri
proizvoda koje smo napravili


Imali smo mnogo projekata na kojima smo radili. Od B2B usluga, ljepota, moda, e-trgovina i još mnogo toga.

anic-holding anic-outdoor

Anić Outdoor

Web aplikacija za vodeću hrvatsku tvrtku za vanjsko oglašavanje. Aplikacija olakšava korisniku pretraživanje lokacija (panoa), a korisničko sučelje nudi jednostavam pristup upitima i provjeri lokacija.

#outdoor, #wordpress, #php, #javascript #html, #css, #web #software

Nogometni klub

Ova web stranica je stvorena za nogometni klub. Na ovoj web stranici korisnici mogu čitati sve novosti i najnovije rezultate utakmica.

#football, #wordpress, #php, #javascript #html, #css, #web

Eu projekt

Projekt koji smo kreirali financirala je Europska unija. Ovaj određeni projekt pomaže starijim ljudima da imaju sve osnovne potrebe za život. Više od 10 zaposlenika uključeno je u ovaj projekt.

#eu, #wordpress, #php, #javascript #html, #css, #web

Rent a boat

Ako želite otkriti neke otoke na hrvatskoj obali, ovo je stranica za Vas. Za našeg klijenta napravili smo web stranicu koja omogućuje korisnicima da rezerviraju svoje avanture preko web stranice.

#react, #javascript, #nodejs #html, #css, #firebase

Plastični bazeni

Web stranica za izračun cijene bazena. Korisnici mogu odabrati vrstu bazena (dimenzije), opremu itd.

#bazeni, #wordpress, #php, #javascript #html, #css, #web, #react, #ecommerce

Web shop (bazenska oprema i kemija)

Web shop koji sadrži svu opremu za bazene te opremu za čišćenje bazena poput bazenskih kemija. Korisnik može naručiti proizvode te odabrati način plačanja (virman ili gotovinom).

#react, #javascript, #nodejs #html, #css, #firebase, #redux

Želite li
web stranicu ili aplikaciju?


Javite nam se --

Željeli bismo vam pomoći u vašem projektu.