Razvoj
mobilnih aplikacija


U Zero-codu gradimo mobilne aplikacije s naglaskom na što bržem stavljanju vašeg proizvoda na tržište. U mogućnosti smo Vam isporučiti digitalni proizvod za 4-6 tjedni. Vrijeme razvoja ovisi o veličini projekta. Ali uvjeravamo da ćete svoj proizvod dobiti na vrijeme o kojem smo se dogovorili.

TehnologijeU Zero-codu radimo sa frontend i backend tehnologijama. Koristimo najbolje tehnologije i programske jezike koji odgovaraju vašim poslovnim potrebama.

Frontend

Gradimo sučelja s najsuvremenijim tehnologijama. Koristimo React Native. To je framework za mobilne aplikacije koji je stvorio Facebook. Koristi se za razvoj aplikacija za Android i iOS mobilne aplikacije. Expo je platforma za izradu univerzalnih izvornih aplikacija za Android, iOS i web s JavaScript i React.

#reactnative, #expo, #ios, #andorid

Backend

Koristit ćemo programski jezik prilagođeni vašoj poslovnoj strategiji i potrebama ciljne publike. Korištenje MySql, Sql baze podataka ili noSql baze podataka poput MongoDb. Za izradu aplikacija u stvarnom vremenu koristimo Firebase (Google).

#firebase, #sql, #mongodb, firestore

Primjer proizvoda
koje smo napravili


Imali smo mnogo projekata na kojima smo radili. Od B2B usluga, ljepota, moda, e-trgovina i još mnogo toga.

tourist guide

Guide trought city

Ako želite otkriti neki grad, trebali biste imati ovakvu aplikaciju. Sadrži sva popularna i najbolja mjesta koja ćete posjetiti za vrijeme odmora.

#tourist, #guide, #map, #city #expo, #ios, #andorid
vina, aplikacija

Vijola delivery

Mobilna aplikacija koju smo stvorili za svog klijenta. To je aplikacija za dostavu koja sadrži više od 500 vina i alkoholnih pića. Kupac u svakom trenu može naručiti proizvode te platiti gotovinom ili virmanski, te imati povijest svih narudžbi.

#tourist, #guide, #map, #city #expo, #ios, #andorid, #firebase

Želite li
mobilnu aplikaciju?


Javite nam se --

Željeli bismo vam pomoći u vašem projektu.